Ons aanbod

COACHING

Hoe lastig is het om gewoontes veranderen? Gaat je dat gemakkelijk af of val je steeds terug?

Vrees niet, iedereen vindt het lastig om sommige gewoontes te tackelen. Kun je een beetje hulp gebruiken? Coaching kan je daarbij helpen. Jij en je doelen staan centraal. Geen oordelen en samen sparren. Een doel kiezen en een experimentje beginnen. En hoe bevalt dit stapje? In kleine stappen naar veranderingen die een leven mee gaan. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan via het contactformulier.

Waar wil je aan werken? Anders eten?  Meer ontspannen en minder stress? Beter slapen? Meer bewegen en minder zitten? Minder alcohol? Het maakt niet uit op welk vlak je doel ligt. En deze vlakken hangen deels samen, zo is afvallen vaak moeilijker bij chronische stress.

Wandelen

4 voor de prijs van 1!

Bewegen, praten en een stap verder in je leefstijldoelen! En wie weet zelfs wat stress kwijt door lekker in de natuur te zijn. Wist je dat natuur werkt als een buffer voor stress?

 

Lijkt je dit wel wat? Vijf keer samen een uur samen in de natuur in Rhenen en omstreken? Voor 245 euro bieden we een coachingstraject aan waarbij we kijken wat bij je past, wandelen of een andere vorm. Zo kan het zijn dat we een keer een supermarktsafari doen, of je gevraagd wordt een dagboek bij te houden of een opdracht te doen uit een van onze e-learnings. We starten natuurlijk met een gratis kennismaking, even kijken of we een klik hebben.